Snabb professionell översättning online

Behöver du en snabb översättning av ett kontrakt, ett avtal ellar andra juridiska eller finansiella dokument? Skall en arbetsbeskrivning eller manual översättas till 5 olika språk och det är bråttom, kanske en patientjournal?

Ja då har du kommit rätt. Oavsett vilken typ av dokument du behöver översätta så kan du kontakta oss på The Business Translator. Vi utför såväl medicinsk, teknisk och finansiell översättning som juridisk. De översättare vi använder är naturligtvis ämnesspecialiserade facköversättare med stor kompetens inom sitt respektive ämnesområde.

Facköversättare med kompetens inom juridik, finans, medicin och teknik.

The Business Translators översättningar är alltid professionella och den korta leveranstiden beror på att vi är ett stort team med över 5 000 översättare utspridda över hela världen. Det finns därför alltid en översättare tillgänglig för just dig dygnet runt, oavsett ämnesområde och språkkombination. Behöver du en auktoriserad översättning? Det är inte heller något problem.

Vad menar vi med snabb översättning?

Det innebär att när vi har mottagit det material vi behöver för att kunna sätta igång så har du din översättning i retur inom 24 timmar förutsatt att det rör sig om upp till sex A4-sidor max 2 000 ord. Dokumenten laddar du enkelt upp via vår hemsida och en offert får du inom ett par minuter.

Kontakt och offert

För att få en offert så kan du ladda upp ditt dokument här eller sända oss en email.

Behöver du översätta en text eller ett dokument snabbt och enkelt? Pröva då vår service The Native Translator, en ISO 17100 certifierad online översättningsbyrå.

The Business Translator är en ISO 17100 certifierad översättningsbyrå och en del av den Schweiz baserade The Translator Group. Vi  utför tekniska översättningar, juridiska översättningar, medicinska översättningar, finansiella översättningar samt auktoriserade och certifierade översättningar mellan 100 språk.