Översättningsbyrå i Norrköping

Auktoriserad översättning och facköversättning inom juridik, teknik, medicin, ekonomi, marknadsföring till fler än 100 språk.

The Business Translator är en ISO 17100 certifierad översättningsbyrå för företag, myndigheter och privatpersoner. Vi utför facköversättning och auktoriserad översättning inom de flesta ämnesområden och av de flesta typer av texter och dokument åt våra kunder i Norrköping.

Vi översätter bland annat:

  • Juridiska dokument som kontrakt, avtal och domar
  • Tekniska dokument och texter som instruktioner, handledningar, patentansökningar
  • Medicinska texter t.ex. patientjournaler, bipacksedlar etc.
  • Ekonomiska och finansiella texter t.ex. årsredovisningar, börsmeddelanden etc.
  • Hemsidor inom teknik, medicin, juridik mm.

Med över 5 500 professionella översättare är vi en av Europas största översättningsbyråer och den enda översättningsbyrån verksam i Norrköping som är certifierade i både Europa och Nordamerika. Vi erbjuder högkvalitativa översättningar till svårslagna priser och kan garantera korta leveranstider.

Kontakta oss för mer information om översättning i Norrköping.

Behöver du mer information når du oss dygnet runt på e-post.

The Business Translator är en certifierad översättningsbyrå och en del av den Schweiz baserade The Translator Group. Vi är certifierade enligt ISO 17100 och utför utför teknisk översättning, juridisk översättning, medicinsk översättning, finansiell översättning samt auktoriserad översättning mellan 100 språk.