Översättningsbyrå Motala

Professionell översättning inom juridik, teknik, medicin, ekonomi och marknadsföring. Auktoriserad översättning till 25 språk

The Business Translator är en certifierad översättningsbyrå som utför facköversättning och auktoriserad översättning för privatpersoner företag och institutioner. Vi utför översättning inom de flesta ämnesområden och av de flesta typer av texter och dokument.

Vi översätter:

  • Juridiska dokument t.ex. kontrakt, avtal och domar
  • Ekonomiska och finansiella texter t.ex. årsredovisningar, börsmeddelanden etc.
  • Hemsidor inom teknik, medicin, juridik, turism mm.
  • Tekniska dokument och texter som instruktioner, handledningar, patentansökningar
  • Medicinska texter som patientjournaler, bipacksedlar, artiklar och avhandlingar etc.

Med över 5 000 professionella facköversättare, översättare med specialistkunskap, är vi en av Europas största översättningsbyråer och den enda översättningsbyrån verksam i Sverige som är certifierad i både Europa och Nordamerika. Vi garanterar mycket korta leveranstider och tillhandahåller högkvalitativa översättningar till svårslagna priser.

Behöver du mer information når du oss dygnet runt på e-post.

The Business Translator är en certifierad översättningsbyrå och en del av den Schweiz baserade The Translator Group. Vi är certifierade enligt ISO 17100 och utför utför tekniska översättningar, juridiska översättningar, medicinska översättningar, finansiella översättningar samt auktoriserade och certifierade översättningar mellan 100 språk.