Översättningsbyrå Katrineholm

Auktoriserad översättning till 25 språk och professionell översättning inom juridik, teknik, medicin, ekonomi och marknadsföring.

The Business Translator är en global certifierad översättningsbyrå för privatpersoner företag och institutioner. Vi utför översättning inom de flesta ämnesområden och av de flesta typer av texter och dokument och tillhandahåller auktoriserad översättning mellan 25 språk.

Vi är specialiserade på och översätter bland annat:

  • Juridiska dokument t.ex. kontrakt, avtal och domar
  • Ekonomiska och finansiella texter t.ex. årsredovisningar, börsmeddelanden etc.
  • Hemsidor inom teknik, medicin, juridik, turism mm.
  • Tekniska dokument och texter som instruktioner, handledningar, patentansökningar
  • Medicinska texter som artiklar, patientjournaler, bipacksedlar etc.

Med över 5 000 facköversättare är vi en av Europas största översättningsbyråer och den enda översättningsbyrån verksam i Norden som är certifierad i både Europa och Nordamerika. Vi tillhandahåller högkvalitativa översättningar till svårslagna priser och kan garantera mycket korta leveranstider.

Behöver du mer information når du oss dygnet runt på e-post.

The Business Translator är en certifierad översättningsbyrå och en del av den Schweiz baserade The Translator Group. Vi är certifierade enligt ISO 17100 och utför utför tekniska översättningar, juridiska översättningar, medicinska översättningar, finansiella översättningar samt auktoriserade och certifierade översättningar mellan 100 språk.