Översättningsbyrå Katrineholm

Auktoriserad översättning till 30 språk och professionell översättning inom juridik, teknik, medicin, ekonomi och marknadsföring.

The Business Translator är en global ISO 17100 certifierad översättningsbyrå för privatpersoner företag och myndigheter Vi utför översättning inom de flesta ämnesområden och av de flesta typer av texter och dokument och tillhandahåller auktoriserad översättning mellan 30 språk.

Vi är specialiserade på och översätter bland annat:

  • Juridiska dokument t.ex. kontrakt, avtal och domar
  • Ekonomiska och finansiella texter t.ex. årsredovisningar, börsmeddelanden etc.
  • Hemsidor inom teknik, medicin, juridik, turism mm.
  • Tekniska dokument och texter som instruktioner, handledningar, patentansökningar
  • Medicinska texter som artiklar, patientjournaler, bipacksedlar etc.

Med över 5 500 facköversättare är vi en av Europas största översättningsbyråer och den enda översättningsbyrån verksam i Norden som är certifierad i både Europa och Nordamerika. Vi tillhandahåller högkvalitativa översättningar till svårslagna priser och kan garantera mycket korta leveranstider.

Kontakta oss för mer information om översättning

Behöver du mer information når du oss dygnet runt på e-post.

The Business Translator är en certifierad översättningsbyrå och en del av den Schweiz baserade The Translator Group. Vi är certifierade enligt ISO 17100 och utför utför teknisk översättning, juridisk översättning, medicinsk översättning, finansiell översättning samt auktoriserad översättning mellan 100 språk.