Professionell översättare till engelska inom juridik, finans, medicin samt teknik.

När du behöver översätta dokument och texter till och från engelska skall du ta kontakt med The Business Translator. Vi erbjuder snabb professionell översättning mellan engelska och över 100 andra språk. Vi är en global översättningsbyrå med kontor både i Europa, Nordamerika och Asien.

Facköversättning och auktoriserad översättning till engelska

Vi har professionella facköversättare och auktoriserade översättare till och från engelska tillgängliga dygnet runt året runt så oavsett när ditt översättningsbehov uppstår så kan vi hjälpa dig med en professionell engelsk översättning. Vi är certifierade både enligt ISO 17100 och som enda översättningsbyrå verksam i Skandinavien också i Nordamerika enligt CAN/CGSB-131.10. Vi använder endast professionella facköversättare och certifierade eller auktoriserade översättare, dvs. översättare med kompetens inom just ditt ämnesområde. Vi har kompetens inom ett stort antal fackområden som medicin, juridik, finans, teknik och marknadsföring.

Översättning av hemsidor till engelska och 100 andra språk

Översättning av hemsidor till engelska är ett ofta förekommande uppdrag och oavsett typ av hemsida och typ av text så kan vi hantera detta snabbt effektivt och till marknadens bästa pris. Kontakta oss när du behöver en professonell översättning till engelska, vi översätter dina texter och dokument snabbt, billigt och till en mycket hög kvalitet.

För att få en offert så kan du ladda upp ditt dokument här eller sända oss en email.

Behöver du översätta en text eller ett dokument snabbt och enkelt? Pröva då vår service The Native Translator, vår online översättningsbyrå.

The Business Translator är en certifierad översättningsbyrå och en del av den Schweiz baserade The Translator Group. Vi är certifierade enligt ISO 17100 och utför utför tekniska översättningar, juridiska översättningar, medicinska översättningar, finansiella översättningar samt auktoriserade och certifierade översättningar till och från engelska.