Auktoriserad översättning från svenska till engelska

Behöver du en auktoriserad översättning av en text eller ett dokument från svenska till engelska?

Vi utför högkvalitativ facköversättning och auktoriserad översättning av texter och dokument från svenska till engelska och du kan beställa en översättning dygnet runt året runt. Behöver du en auktoriserad översättning till engelska av ett registerbevis, dom, kontrakt och avtal, patent oavsett dokumenttyp så har vi de resurser som skall till för att kunna hjälpa dig. The Business Translator är en ISO 17100 och CAN/CGSB-131.10 certifierad översättningsbyrå, dvs en översättningsbyrå certifierad på båda sidor om Atlanten.

Snabb auktoriserad översättning till engelska och du beställer direkt online

Vårt fokus ligger på kvalitetsöversättning och våra översättare är universitetsutbildade auktoriserade översättare. Vi använder översättare som är auktoriserade av Kammarkollegiet men också auktoriserade översättare till engelska som meddelats sin auktorisation i något av de engelsktalande länderna i världen; Australien, Canada, Nya Zeeland, Storbritannien och USA. Vi eftersträvar att använda översättare som är auktoriserade i det land där översättningen skall användas för att du skall slippa att notarisera din översättning.

Översättningsbyrå med stor kompetens och kapacitet

Med över 5 500 översättare och en daglig kapacitet på över 1 000 A4 sidor är vi en av de större översättningsbyråerna verksamma i Skandinavien coh den enda som är kvalitetscertifierad i både Europa och Nordamerika.

Dygnet runt service 365 dagar om året

Vi erbjuder en dygnet runt service så oavsett när ditt översättningsbehov uppstår så finns vi där redo att hjälpa dig. Behöver du översätta en text eller ett dokument till engelska snabbt och enkelt? Pröva då vår service The Native Translator, en översättningstjänst online.

Sekretess är för oss en självklarhet

Vi hanterar ofta mycket känslig information och är alltid noga med att upprätthålla en strikt sekretess, och därför arbetar all vår personal under sekretessavtal.

Offert och kontaktinformation

För mer information kan du kontakta oss dygnet runt på e-post.

The Business Translator är en certifierad översättningsbyrå och en del av den Schweiz baserade The Translator Group. Vi är certifierade enligt ISO 17100 och utför utför teknisk översättning, juridisk översättning, medicinsk översättning, finansiell översättning samt auktoriserad översättning mellan 100 språk.