Auktoriserad översättning från svenska till engelska

Behöver du en auktoriserad översättning av en text eller ett dokument från svenska till engelska?

Vi utför högkvalitativ facköversättning och auktoriserad översättning av texter och dokument från svenska till engelska dygnet runt året runt. Registerbevis, domar, kontrakt och avtal, patent oavsett dokumenttyp så har vi de resurser som skall till för att kunna hjälpa dig. The Business Translator är en ISO 17100 och CAN/CGSB-131.10 certifierad översättningsbyrå, dvs en översättningsbyrå certifierad på båda sidor om Atlanten.

Snabb auktoriserad översättning till engelska direkt online

Vårt fokus ligger på kvalitetsöversättning och våra översättare är universitetsutbildade facköversättare och auktoriserade översättare. Någon kan undra varför det är så viktigt att använda sig av facköversättare. En facköversättare är en översättare som också har ämneskunskap och för att kunna översätta t.ex. medicinska texter eller juridiska avtal räcker det inte med lingvistisk excellens det krävs också djupgående kunskap inom det respektive ämnesområdet för att kunna förstå texten och använda en korrekt terminologi.

Med översättningsbyrå med stor kompetens och kapacitet

Med över 5 000 översättare och en daglig kapacitet på över 1 000 A4 sidor är vi en av de större översättningsbyråerna verksamma i Skandinavien coh den enda som är kvalitets certifierad i både Europa och Nordamerika.

Dygnet runt service 365 dagar om året

Vi erbjuder en dygnet runt service så oavsett när ditt översättningsbehov uppstår så finns vi där redo att hjälpa dig. Behöver du översätta en text eller ett dokument till engelska snabbt och enkelt? Pröva då vår service The Native Translator, en översättningstjänst online.

Sekretess är för oss en självklarhet

Vi hanterar ofta mycket känslig information och är alltid noga med att upprätthålla en strikt sekretess, och därför arbetar all vår personal under sekretessavtal.

Offert och kontaktinformation

För mer information kan du kontakta oss dygnet runt på Opens external link in new windowe-post.

The Business Translator är en ISO 17100 och CAN/CGSB-131.10 certifierad översättningsbyrå specialiserad på bland annat kvalificerad översättning från svenska till engelska inom juridik, ekonomi, medicin och teknik.