Auktoriserad översättare från svenska till engelska

När juridiska och finansiella texter och dokument skall översättas krävs som oftast en auktoriserad översättning till engelska. Med en auktoriserad översättning menas en översättning som gjorts av en översättare som med godkänt resultat passerat Kammarkollegiets prov för auktoriserade översättare. Översättaren har därmed fått en kvalitetsstämpel, ett bevis på sin kompetens.  

Auktoriserad översättning till engelska dygnet runt

Om du behöver översätta dokument som kräver en auktoriserad översättning från svenska till engelska så skall du ta kontakt med oss på The Business Translator. Vi har auktoriserade översättare mellan svenska och engelska tillgängliga dygnet runt året runt.

Oavsett när ditt översättningsbehov uppstår så finns vi där och kan hjälpa. Kontrakt och avtal, försäkringsdokument, personbevis, betyg etc. oavsett typ av dokument så har vi både resurserna och kompetensen att hantera din översättning. Hos oss översätter du dina texter och dokument snabbt, billigt och till en hög kvalitet. Vi har auktoriserade översättare till engelska i samtliga engelsktalande länder; Australien, Canada, Nya Zeeland, Storbritannien och USA.

Kontakta oss för en offert

För att få en offert så kan du ladda upp ditt dokument här eller sända oss en email.

Behöver du översätta en text eller ett dokument snabbt och enkelt? Pröva då vår service The Native Translator, vår online översättningsbyrå.

The Business Translator är en certifierad översättningsbyrå och en del av den Schweiz baserade The Translator Group. Vi är certifierade enligt ISO 17100 och utför utför tekniska översättningar, juridiska översättningar, medicinska översättningar, finansiella översättningar samt auktoriserade översättningar till engelska.