Auktoriserad översättare från svenska till engelska

Finansiella och juridiska dokument skall översättas till engelska av en auktoriserad översättare.

Finansiella och juridiska dokument som skall användas i samband med rättsprocesser eller där det är oerhört viktigt att det ej begåtts misstag vid översättning måste oftast översättas av en auktoriserad översättare.

Detta betyder självklart inte att en auktoriserad översättare alltid är 100 % felfri men han eller hon har måtte bevisa sin kompetens i ett prov inför Kammarkollegiet som är den myndighet som auktoriserar översättare i Sverige. Reglerna för auktoriserade och certifierade översättare skiljer sig från land till land och det är därför viktigt att när du beställer en översättning anger var och för vilket ändamål en översättning skall användas.

Även en auktoriserad översättning till engelska behöver en extra kvalitetskontroll

Vi rekommenderar alltid att en översättning kontrolleras av ytterligare en översättare en viktig kvalitetssäkring. Detta är också ett av kraven när det gäller ISO 17100 och CAN/CGSB-131.10 certifierade översättningsbyråer som The Business Translator.

Vi har auktoriserade översättare från svenska till engelska och ytterligare 30 språk tillgängliga dygnet runt, året runt och utför professionell facköversättning och auktoriserad översättning från svenska till engelska inom ett stort antal fackområden bl.a. medicin, juridik, finans, teknik och marknadsföring och våra översättare inom dessa områden är samtliga facköversättare alternativt certifierade eller auktoriserade översättare. Vi översätter dina texter eller dokument snabbt och professionellt och dessutom till marknadens bästa priser.

Kontakta oss för en offert på en auktoriserad översättning till engelska

För att få en offert så kan du ladda upp ditt dokument här eller sända oss en email.

Behöver du översätta en text eller ett dokument snabbt och enkelt? Pröva då vår service The Native Translator, vår online översättningsbyrå.

The Business Translator är en certifierad översättningsbyrå och en del av den Schweiz baserade The Translator Group. Vi är certifierade enligt ISO 17100 och utför utför teknisk översättning, juridisk översättning, medicinsk översättning, finansiell översättning samt auktoriserad översättning mellan 100 språk.