ISO 1700 certifierad översättningsbyrå Jönköping

Professionell facköversättning inom juridik, teknik, medicin, ekonomi och marknadsföring.

The Business Translator är en ISO 17100 certifierad översättningsbyrå för privatpersoner företag och institutioner i Jönköping. Vi utför facköversättning och auktoriserad översättning inom de flesta ämnesområden och av de flesta typer av texter och dokumentformat för kunder i Jönköping med omnejd.

Vi översätter texter och dokument inom:

  • Juridik t.ex. kontrakt, avtal och domar
  • Ekonomi och finans, t.ex. årsredovisningar, börsmeddelanden etc.
  • Teknik, t.ex instruktioner, handledningar, manualer
  • Medicin, t.e.x patientjournaler, bipacksedlar etc.
  • Marknadsföring t.ex. hemsidor inom teknik, medicin, juridik, turism mm.

Våra priser

Med över 5 500 specialiserade översättare är vi en av Europas största översättningsbyråer och den enda översättningsbyrån verksam i Sverige som är certifierad i både Europa och Nordamerika. Vi tillhandahåller högkvalitativa översättningar till svårslagna priser och garanterar korta leveranstider. Priset för en översättning beror på språkkombination och svårighetsgrad och om översättningen skall vara auktoriserad. Som exempel så debiterar vi SEK 1,90 för en auktoriserad översättning från svenska till engelska och med det menar vi att vi är den billigaste översättningsbyrån verksam i Jönköping. Vi debiterar inga kostnader utöver pris per ord.

Kontakt

Behöver du mer information når du oss dygnet runt på e-post.

The Business Translator är en certifierad översättningsbyrå och en del av den Schweiz baserade The Translator Group. Vi är certifierade enligt ISO 17100 och utför utför tekniska översättningar, juridiska översättningar, medicinska översättningar, finansiella översättningar samt auktoriserade och certifierade översättningar mellan 100 språk.