Professionell online översättning

Professionell facköversättning och auktoriserad översättning inom juridik, finans, medicin och teknik

När tiden är knapp och du omgående behöver en proffessionell översättning av ett avtal, ett kontrakt ett finansiell dokument mm. så skall du kontakta The Business Translator. Vi är en del av ett ISO 17100 certifierat globalt översättningsföretag och utför kvalificerad översättning snabbt och enkelt till vad vi menar marknadens bästa priser.

Professionell facköversättning online

Vi utför översättningar av hög kvalitet med korta leveranstider till ett mycket bra pris. Vi är en av Europas största översättningsbyråer och har därför ett mycket stort nätverk med professionella facköversättare inom alla branscher.

Auktoriserad översättning online.

Hos oss kan du beställa en auktoriserad översättning online. Ladda upp dina dokument och du får en offert inom ett par minuter. Detta gäller för alla typer av dokument, och oavsett ämne. Du kan ladda upp Word-dokument, doc, docx, PDF, TIF och JPEG-filer, och skulle du ha dokument i andra format går det bra att göra en förfrågan hos oss via e-post. The Business Translator är en översättningsservice i ordets rätta bemärkelse, vi finns där när DU behöver oss och är naturligtvis tillgängliga dygnet runt.

Dokumentöversättning dygnet runt 365 dagar om året

Vi erbjuder en dygnet runt service så oavsett när ditt översättningsbehov uppstår så finns vi där redo att hjälpa dig. Behöver du översätta en text eller ett dokument snabbt och enkelt? Pröva då vår service The Native Translator, en översättningstjänst online.

Sekretess är för oss en självklarhet

Vi hanterar ofta mycket känslig information och är alltid noga med att upprätthålla en strikt sekretess, och därför arbetar all vår personal under sekretessavtal.

Offert och kontaktinformation

För mer information kan du kontakta oss dygnet runt på Opens external link in new windowe-post.

Här kan du ladda upp dina dokument för en offert: Offert dokumentöversättning

The Business Translator är en certifierad översättningsbyrå och en del av den Schweiz baserade The Translator Group. Vi är certifierade enligt ISO 17100 och utför utför tekniska översättningar, juridiska översättningar, medicinska översättningar, finansiella översättningar samt auktoriserade och certifierade översättningar mellan 100 språk.