Professionell översättning av texter och dokument

Behöver du översätta en text eller ett eller flera dokument?

Vi översättare alla typer av texter och dokument som personbevis, betyg och examensbevis, legala dokument, intyg från domstolar med mycket mer. Våra översättare är universitetsutbildade prefessionella översättare med ämneskompetens.

Auktoriserad översättning av dokument

Vi utför också auktoriserad översättning av dokument. Översättningen blir då stämplad och bestyrkt av en auktoriserad translator. dvs en översättare som auktoriserats av Kammarkollegiet. I juridisk mening innebär detta att översättningen är likvärdig originalhandlingen. Denna typ av översättning är vanlig när det gäller domar, intyg, betyg, personhandlingar och liknande.

Dokumentöversättning dygnet runt 365 dagar om året

Vi erbjuder en dygnet runt service så oavsett när ditt översättningsbehov uppstår så finns vi där redo att hjälpa dig. Behöver du översätta en text eller ett dokument snabbt och enkelt? Pröva då vår service The Native Translator, en översättningstjänst online.

Sekretess är för oss en självklarhet

Vi hanterar ofta mycket känslig information och är alltid noga med att upprätthålla en strikt sekretess, och därför arbetar all vår personal under sekretessavtal.

Offert och kontaktinformation

För mer information kan du kontakta oss dygnet runt på Opens external link in new windowe-post.

Här kan du ladda upp dina dokument för en offert: Offert dokumentöversättning

The Business Translator är en certifierad översättningsbyrå och en del av den Schweiz baserade The Translator Group. Vi är certifierade enligt ISO 17100 och utför utför tekniska översättningar, juridiska översättningar, medicinska översättningar, finansiella översättningar samt auktoriserade och certifierade översättningar mellan 100 språk.