Professionell översättning inom juridik, finans, medicin och teknik

Behöver du översätta en text eller ett dokument och ställer stora krav på kvaliteten? Skall din text helst översättas av någon som förstår ämnet och kan terminologin?

Då har du kommit rätt. The Business Translator är en av de ledande europeiska översättningsbyråerna och verksam globalt. Vi är certifierade både i Europa och i Nordamerika, din säkerhet för att vi som översättningsbyrå är kvalitetsfokuserade..

Oavsett vilken typ av dokument eller text du behöver översätta så har vi resurserna. Vi översätter inom följande fackområden:

  • Ekonomi och finans
  • Medicin och hälsovård
  • Juridik
  • Teknik och teknologi, IT
  • Marknadsföring och PR

Med över 5 000 professionella facköversättare arbetande för oss så har vi en mycket stor översättningskapacitet, så oavsett om ditt uppdrag är litet eller stort så kan vi hantera det. Med facköversättare menas en översättare som inte enbart är lingvistiskt kompetent utan också har en formell kompetens inom det fackområde han eller hon översätter, en förutsättning för en kvalitativ översättning.

Utöver att fokusera på kvaliteten i den produkt vi levererar så är vi mycket kundfokuserade. Du kan därför förvänta dig en mycket hög service nivå från oss samtidigt som vi är en av de billigaste översättningsbyråerna på marknaden.

Högsta kvalitet, levererad till tid, till marknadens bästa pris – det är vårt löfte till dig!

Behöver du översätta en text eller ett dokument snabbt och enkelt? Pröva då vår service The Native Translator, vår online översättningstjänst.