Företagets målsättning

The Business Translator:s existens bygger på att alltid leverera genuina kvalitetstjänster och en mycket hög grad av kundtillfredsställelse. Varje uppdrag hanteras professionellt, den på förhand fastställda tidsplanen och prissättningen överhålls.
Vårt mål är att leverera kvalificerade översättningstjänster varje dag och våra uppdrag snabbare än någon annan befintlig service. Vi fokuserar på varje enskilt uppdrag och tillhandahåller översättningar som är tekniskt och formellt korrekta, färdiga att använda/publicera utan ytterligare redigering. Våra anställda är vänliga, positiva och professionella. Vi behandlar våra kunder med respekt och aktning. Vårt engagemang i varje klient sträcker sig längre än till bara genomförandet av projektet i fråga. Vi följer upp våra tjänster både under och efter att projektet har avslutats, för att säkerställa att kundens förväntningar har uppfyllts. Detta etablerar en bas för en fortsatt affärsmässig relation, för framtida tillväxt genom ömsesidig uppskattning och engagemang.


Vårt team

Björn Hallberg,

President & CEO

Björn Hallberg har en akademisk bakgrund inom teknik och ekonomi och har arbetat som VD i investmentbolag med fokus på kommersiella fastigheter. Han är en sann entreprenör, med expertis inom organisation och marknadsföring och ansvarig för utvecklingen av vårt varumärke och den globala expansionen av vår verksamhet. Flytande på fyra språk och certifierad språkfärdighet assessor för kommersiella piloter.

Dr. Valery,

(English - French)

D.E.U.G History, University of Paris VII Jussieu, Paris, France
Licence (Bachelor’s degree), History, University of Paris VII, Jussieu, Paris, France.
Maîtrise (Master’s degree) History, University of Paris VII, Jussieu, Paris, France.
D.E.A in Palaeo-anthropology (Postgraduate), University of Bordeaux I Sciences
Ph.D in Palaeo-anthropology, Collège de France and Museum of Natural History, Paris,
Post-doctoral Studies, University of Cape Town, NRF Grant

Ms. Mona,

(English - Arabic)

BA, the English Language, Translation & Simultaneous Interpretation, Faculty of Humanities, Branch of European Languages & Simultaneous Interpretation, Al-Azhar University, Egypt
Post Graduate Diploma in Linguistics & Comparative Translation, Al-Azhar University, Egypt
Ground Work of Simultaneous Interpretation Diploma from the American University In Cairo, AUC
Economic Feasibility Studies Course, Global Consultant
Kaizen Management Course, Kuwait Chamber of Commerce and Industry
Human Resources Management Course
Search Engine Optimization (SEO) Course
15 years experience in translation


Några av våra översättare


Referenser