Företagets målsättning

The Business Translator:s existens bygger på att vi lever upp till vårt löfte att alltid leverera högkvalitativa översättningstjänster och en mycket hög grad av kundtillfredsställelse. Varje uppdrag hanteras professionellt, den på förhand fastställda tidsplanen och prissättningen överhålls.
Vårt mål är att leverera kvalificerade översättningstjänster varje dag och våra uppdrag snabbare än någon annan befintlig service. Vi fokuserar på varje enskilt uppdrag och tillhandahåller översättningar som är tekniskt och formellt korrekta, färdiga att använda/publicera utan ytterligare redigering. Våra anställda är vänliga, positiva och professionella. Vi behandlar våra kunder med respekt och aktning. Vårt engagemang i varje klient sträcker sig längre än till bara genomförandet av projektet i fråga. Vi följer upp våra tjänster både under och efter att projektet har avslutats, för att säkerställa att kundens förväntningar har uppfyllts. Detta etablerar en bas för en fortsatt affärsmässig relation, för framtida tillväxt genom ömsesidig uppskattning och engagemang.


Vårt team

Björn Hallberg,

President & CEO

 

Björn Hallberg har en akademisk bakgrund inom teknik och ekonomi och har arbetat som VD i investmentbolag med fokus på kommersiella fastigheter. Han är en sann entreprenör, med expertis inom organisation och marknadsföring och ansvarig för utvecklingen av vårt varumärke och den globala expansionen av vår verksamhet. Flytande på fyra språk och certifierad språkfärdighet assessor för kommersiella piloter.

Professor Eva Skiöldebrand Styrelsemedlem

 

  • PhD, Professor, forskare vid Statens Lantbruksuniversitet i Uppsala
  • Under 10 år anställd på Bayer som ansvarig för registrering och marknadsföring av läkemedel samt forskning och kliniska tester.
  • Utöver befattningen i Prologic GmbH har Eva styrelseuppdrag i ett antal företag inom medicinalbranschen.

 

 

PATRICK ALEXANDER Styrelseordförande

 

  • Bsc International Economics and Management Bocconi Unveristy, Milano
  • MSC Executive Global Masters in Management  at London School of Economics.
  • Head of Marketing and Operations EMEA, Apple

Några av våra översättare


Referenser