Med kvalitet som ledstjärna


Vi använder endast noggrant utvalda infödda översättare vars utbildning och/eller arbetslivserfarenhet motsvarar ämnet som skall översättas. Vi kräver att alla våra översättare har en universitetsutbildning för att säkra oss tillräcklig allmänkunskap.

Som ett resultat av vår fokus på kvalitet, lever våra översättningar upp till och överträffar de krav, som ställs av internationella kvalitetsstandarder, inbegripet de, som anges av Internationella Standardiseringsorganisationen ISO 17100 och i nordamerika CAN/CGSB-131.10.

Efficient translation services

Effektiva översättningstjänster


Vi ger en 100% kvalitetsgaranti på alla våra översättningar. Vi står för alla översättningar som utförs av vårt företag. Om du inte är helt nöjd med den färdiga översättningen, kommer vi att göra om den kostnadsfritt, tills den är till din fulla belåtenhet. Om det finns problem eller frågor omkring en av våra översättningar, kommer vi att arbeta tillsammans med dig tills du är nöjd med kvaliteten och riktigheten i din översättning.

Professional translations at a fair price

Facköversättningar till budgetpris


Allting har sitt pris – så även perfekta översättningar. På The Business Translator är vi medvetna om att budgetar och affärsresurser är begränsade. För att fortsätta vara konkurrenskraftiga räcker det inte att leverera översättningar av högsta kvalitet – våra priser måste vara lika attraktiva.

När företagen pressas till genomgående nedskärningar är det självklart att även översättningskostnaderna granskas. På The Business Translator ser vi över våra priser löpande för att säkerställa att de fortsätter att vara bland de mest konkurrenskraftiga på marknaden. Vi är övertygade om att vi ger utomordentlig valuta för pengarna, både när det gäller priser och kvalitet. Du kan dock känna dig trygg i vetskapen om att vi aldrig kompromissar när det gäller kvaliteten på vårt arbete i våra ansträngningar att minska kostnaderna.

Om du behöver en offert snabbt kommer vi att svara omgående och ge dig ett konkurrenskraftigt pris som inte innehåller några dolda extra avgifter. Vi tar inte ut ett öre mer än vi angivit i offerten – det lovar vi. Professionell service och bra priser är standard hos TBT, de globala experterna inom översättning.