Med kvalitet som ledstjärna


The Business Translator är en ISO 17100 certifierad global översättningsbyrå med kontor på 4 kontinenter. Vi är en del av The Translator Group ett Schweiz baserat översättningföretag som redan från starten 2005 varit fokuserat på att leverera högkvalitativ översättning. Vi blev redan 2010 certifierade och är från 2015 som den 7e översättningsbyrån i Europa certifierade enligt ISO 17100:2015 med certificat no: 201007.

Vi använder endast noggrant utvalda universitetsutbildade facköversättare och auktoriserade översättare med minimum 5 års arbete som professionella översättare på fulltid. De har en relevant utbidning/arbetslivserfarenhet inom det fackområde de översätter och översätter självklart endast till sitt modersmål.

Efficient translation services

Effektiva översättningstjänster


En enda kontaktpunkt för ditt företags översättningsbehov. Vi erbjuder alla typer av professionella översättningstjänster, så oavsett om ditt företag är i behov av regelbunden dokumentöversättning, auktoriserad översättning, översättning och uppdatering av en hemsida eller andra webbdokument eller något helt tredje så kan vi hjälpa dig!

Vi arbetar hårt för att leverera effektiva översättningstjänster genom att driva våra produktionsprocesser med bra teknologi och begåvade människor, helt enkelt professionell högkvalitativ översättning utan krångel!

Professional translations at a fair price

Facköversättningar till budgetpris


Allting har sitt pris – så även perfekta översättningar. På The Business Translator är vi medvetna om att budgetar och resurser är begränsade. För att fortsätta vara konkurrenskraftiga räcker det inte att leverera översättningar av högsta kvalitet – våra priser måste vara lika attraktiva.

När företagen pressas till genomgående nedskärningar är det självklart att även översättningskostnaderna granskas. På The Business Translator ser vi över våra priser löpande för att säkerställa att de fortsätter att vara bland de mest konkurrenskraftiga på marknaden. Vi är övertygade om att vi ger utomordentlig valuta för pengarna, både när det gäller pris och kvalitet. Du kan dock känna dig trygg i vetskapen om att vi aldrig kompromissar när det gäller kvaliteten på vårt arbete i våra ansträngningar att minska kostnaderna.

Om du behöver en offert snabbt kommer vi att svara omgående och ge dig ett konkurrenskraftigt pris som inte innehåller några dolda extra avgifter. Vi tar inte ut ett öre mer än vi angivit i offerten – det lovar vi. Professionell service och bra priser är standard hos The Business Translator, den globala experten inom högkvalitativ översättning.