Översättning av texter och dokument från svenska till engelska

Vi är en ISO 17100 certfierad översättningsbyrå med fokus på högkvalitativ facköversättning och auktoriserad översättning. Vi översätter mellan över 100 av de största språken men en mycket stor del av vår verksamhet handlar om översättning mellan de 10 största språken till och från svenska. Behöver du översätta handböcker, produktspecifikationer, företagspresentationer, registreringsbevis, nyhetsbrev, patent eller en bilservicemanual från svenska till engelska eller kanske flera främmande språk? Vi kan hjälpa dig, vi har både auktoriserade översättare och facköversättare med bakgrund inom teknik, juridik, ekonomi och medicin.

Vi utför professionell facköversättning från svenska till engelska inom:

  • Ekonomi och finans
  • Medicin och hälsovård
  • Juridik
  • Teknik och teknologi, IT
  • Marknadsföring och PR
  • Turism

Nöjdkundgaranti

Vår målsättning är att alltid leverera professionella översättningar av högsta kvalitet och att din beställning hanteras snabbt och effektivt. Därför erbjuder vi dig som kund nöjdkundgaranti så att du kan känna dig 100 % trygg med oss som översättningsbyrå. Vår garanti innebär att vi garanterar att om en översättning inte håller vad vi lovat och du inte är nöjd efter att vi haft möjlighet att åtgärda felet, krediterar vi hela eller delar av kostnaden för översättningen enligt överenskommelse.

Dygnet runt service 365 dagar om året

Vi erbjuder en dygnet runt service så oavsett när ditt översättningsbehov uppstår så finns vi där redo att hjälpa dig. Behöver du översätta en text eller ett dokument till engelska snabbt och enkelt? Pröva då vår service The Native Translator, vår online översättningstjänst.

Sekretess är för oss en självklarhet

Vi hanterar ofta mycket känslig information och är alltid noga med att upprätthålla en strikt sekretess, och därför arbetar all vår personal under sekretessavtal.

Offert och kontaktinformation

För mer information kan du kontakta oss dygnet runt på Opens external link in new windowe-post.

The Business Translator är en ISO 17100 certifierad översättningsbyrå specialiserad på kvalificerad översättning från svenska till engelska inom juridik, ekonomi, medicin och teknik och en del av The Translator Group ett certifierat globalt språkföretag.