Översättning av texter och dokument från engelska till svenska

Facköversättning inom juridik, ekonomi, medicin samt teknologi.

Nu kan du direkt över internet få tillgång till marknadens bästa översättare. Vi tillhandahåller professionell facköversättning samt auktoriserad översättning dygnet runt mellan 100 språk bland annat från engelska till svenska. 

The Business Translator en ISO 17100 certifierad översättningsbyrå med bred kompetens och stor kapacitet

Behöver du översätta ett kontrakt från engelska till svenska, inga problem vi har kompetenta facköversättare med juridisk bakgrund som kan hjälpa dig. Teknisk installationsmanual från engelska till svenska – det klarar vi också. En facköversättare är en översättare som har djupgående fackkunskap, för att översätta medicinska texter eller juridiska avtal räcker det inte med lingvistisk excellens, översättaren måste förstå det han/hon översätter. Som en av europas största och mest erfarna översättningsbyråer erbjuder vi översättningar av hög kvalitet med korta leveranstider till ett bra pris.

Vi utför kvalificerad facköversättning inom följande ämnesområden:

  • Ekonomi och finans
  • Medicin och hälsovård
  • Juridik
  • Teknik och teknologi, IT
  • Turism

Dygnet runt service 365 dagar om året

Vi erbjuder en dygnet runt service så oavsett när ditt översättningsbehov uppstår så finns vi där redo att hjälpa dig. Behöver du översätta en kortare text eller ett dokument från engelska snabbt och enkelt? Pröva då vår service The Native Translator, vår online översättningstjänst.

Sekretess är för oss en självklarhet

Vi hanterar ofta mycket känslig information och är alltid noga med att upprätthålla en strikt sekretess, och därför arbetar all vår personal under sekretessavtal.

Offert och kontaktinformation

För mer information kan du kontakta oss dygnet runt på Opens external link in new windowe-post.

The Business Translator är en ISO 17100 certifierad översättningsbyrå specialiserad på kvalificerad översättning från engelska till svenska inom juridik, ekonomi, medicin och teknik och en del av The Translator Group ett globalt språkföretag.