Översätta en text eller ett dokument?

Vi vill vara din språkpartner, vi kan översätta dina texter och förmedla ditt budskap på de marknader som inte är din hemmamarknad!

Ska du in på den tyska, franska eller spanska marknaden? Eller är du redan där och vill ha en bra leverantör av översättningar? Oavsett vilket så kan vi hjälpa dig med översättning av dina texter, översättningar som både är språkligt och kulturellt korrekta och gjorda av professionella översättare med målspråket som modersmål. Oavsett vilken marknad och vilket språk så har vi kompetenta översättare redo att hjälpa dig.

The Business Translator är ISO 17100 certifierad, vad betyder det?

ISO 17100 skiljer sig från ISO 9000 då den är specifik för översättningsbranschen. ISO 17100 beskriver utöver de generella krav som ISO 9000 dikterar också hur själva översättningsprocessen skall gå till, allt från selektion av översättare till det praktiska arbetet. Som ISO 17100 certifierad översättningsbyrå så kontrolleras vårt arbete löpande av certifierande myndighet.

Vi översätter alla typer av texter inom juridik, ekonomi och finans, medicin och teknik/IT

Vi översätter allt från pressmeddelanden till avtal, juridiska texter, rättsprotokoll, medicinska texter, medicinska studier, patientjournaler, tekniska manualer, databaser, betyg, intyg, marknadsföringstexter, webbtexter m.m. Det finns nog inga texter som vi inte översätter. Oavsett vilka behov du har så kan vi nästan garantera att The Business Translator är vad du söker, förutsatt att du önskar snabba och professionella översättningar till mycket bra priser. Behöver du dessutom få översättningen certifierad? Detta är inte heller något hinder, vi löser det också. Hos oss är dina dokument i säkra händer.

Dygnet runt service 365 dagar om året

Vi erbjuder en dygnet runt service så oavsett när ditt översättningsbehov uppstår så finns vi där redo att hjälpa dig. Behöver du översätta en text eller ett dokument snabbt och enkelt? Pröva då vår service The Native Translator, vår översättningstjänst online.

Sekretess är för oss en självklarhet

Vi hanterar ofta mycket känslig information och är alltid noga med att upprätthålla en strikt sekretess, och därför arbetar all vår personal under sekretessavtal.

Offert och kontaktinformation

För mer information kan du kontakta oss dygnet runt på Opens external link in new windowe-post.

The Business Translator är en ISO 17100 certifierad översättningsbyrå specialiserad på kvalificerad översättning inom juridik, ekonomi, medicin och teknik och en del av The Translator Group ett globalt språkföretag.