Professionell översättning från svenska till engelska

Facköversättning och auktoriserad översättning från svenska till engelska inom juridik, ekonomi/finans, medicin samt teknologi.

Vi utför professionell facköversättning från svenska till engelska inom de flesta ämnesområden men är specialiserade inom juridik, ekonomi, medicin samt teknik. Våra översättare är huvudsakligen auktoriserade och certifierade facköversättare med specialistkunskap inom sina respektive ämnesområden.

Facköversättare med engelska som modersmål

Svenska till engelska är den språkkombination där vi har mest uppdrag och därmed också ett mycket stort antal översättare och translatorer. Kvalitet är en mycket viktig parameter för oss och vi använder oss enbart av högt kvalificerade översättare och alla naturligtvis universitetsutbildade. Mycket viktig för oss är också "modersmålsprincipen" dvs att man enbart översätter till sitt modersmål. Våra översättare översätter därför enbart till sitt engelska modersmål och vi kräver dessutom att de skall vara bosatta och leva i det land vars språk de översätter till, detta för att de hela tiden skall vara ajour med språkutvecklingen. Vi erbjuder översättningar av hög kvalitet med korta leveranstider till ett bra pris. Eftersom vi är en av europas största översättningsbyråer har vi ett mycket stort nätverket med professionella översättare för alla branscher.

Sekretess är för oss en självklarhet

Vi hanterar ofta mycket känslig information och är alltid noga med att upprätthålla en strikt sekretess, och därför arbetar all vår personal under sekretessavtal.

Offert och kontaktinformation

För mer information kan du kontakta oss dygnet runt på e-post.

Här kan du ladda upp dina dokument för en offert: Offert engelsk översättning

The Business Translator är en ISO 17100 certifierad översättningsbyrå specialiserad på kvalificerad översättning inom juridik, ekonomi, och finans och en del av The Translator Group ett globalt språkföretag.