Våra tjänster

We provide Fast, High Quality Translations, 24/7

Snabba professionella översättningar av hög kvalitet

Vi är lyhörda för dina önskemål
Globaliseringen har ökat behovet av en snabb, okomplicerad metod för professionella översättningar. Kvalitetsjobb måste kunna utföras raskt och smidigt över Internet.
Det här är precis vad The Business Translator erbjuder. Vi anpassar oss efter individuella kunders behov både vad gäller terminologi, specifika språkkrav, leveranstider, säkerhetsnivå och kvalitetssäkring.

Brett utbud av professionella översättningstjänster
Vi arbetar uteslutande med kvalificerade översättare som har målspråket som modersmål. Med över 3 000 översättare i vårt nätverk har vi erfarenhet av i princip alla ämnen – och vi utför idag uppdrag åt stora internationella företag och organisationer, myndigheter samt ett mycket stort antal enskilda individer. 

Grundlig kvalitetssäkring och snabb leverans
Vårt mål är att alltid ge dig översättningar av hög kvalitet med kort leveranstid. Vår globala närvaro gör att det finns översättare inloggade på vårt system dygnet runt – redo att slutföra jobbet på ett eller flera av våra över 140 språk!

Källspråket flytande – målspråket som modersmål
Val av rätt översättare för ett specifikt jobb är den viktigaste förutsättningen för att kunna garantera dig god översättningskvalitet. Översättaren ska tala källspråket flytande och ha målspråket som modersmål. En utmärkt förståelse för ämnesområdets specifika terminologi är också en förutsättning, liksom förmågan att tolka texten korrekt.
Kvalitetsfokuserad översättningsprocess
Vi är mycket kvalitetsfokuserade och som resultat av detta är vi idag som enda översättningsbyrå verksam i Skandinavien certifierade på båda sidorna av atlanten.

 • Hur många fler potentiella kunder når du om du översätter din hemsida?
  Din hemsida är som ett visitkort, som du presenterar för världen. Den gör att du kan introducera ditt företag eller organisation till en bredare publik - faktiskt till hela världen.

  Läs mer...

 • Inom den medicinska världen är översättningar av högsta kvalitet ett måste. Om översättaren inte har god förståelse för medicinska termer, medicinska begrepp och medicinsk terminologi kan patientsäkerheten äventyras.

  Läs mer...

 • Har du tänkt på hur många fler kunder du skulle få om målgruppen kunde förstå all din kommunikation? Genom en professionell internationell marknadsföring kan du nå många miljoner människor runt om i världen med din information och reklam. Det kan öppna upp för många nya lönsamma marknader och en rejält ökad omsättning.

  Läs mer...

 • Auktoriserad översättning av juridiska och finansiella texter är ofta nödvändigt då översättningen skall användas mot en myndighet, i domstolar eller vid affärstransaktioner. Dokumentet attesteras med översättarens underskrift för att accepteras.

  Läs mer...

 • Vi har mycket stor erfarenhet av juridiska avtalstexter och andra dokument.
  En översättare som saknar juridisk utbildning kan ofta prestera en språkligt tilltalande översättning av en juridisk text, samtidigt som felaktigheter i sak smyger sig in. Våra juridiska facköversättare har juridisk bakgrund.

  Läs mer...

 • Vi översätter ekonomisk text och finansiella dokument till över 140 språk. Internationella företag och organisationer behöver ofta texter som rör finans och ekonomi på en mängd olika språk, inte minst för att uppfylla lokala krav på finansiell rapportering. Våra ekonomi översättare är revisorer och ekonomer.

  Läs mer...

 • Allt eftersom företag blir alltmer globala, har efterfrågan på teknisk produktinformation, som skall vara tillgänglig i fler än ett språk ökat.
  Teknisk översättning är en specialiserad process med översättning av handlingar producerade av tekniska skribenter eller närmare bestämt texter, som berör tekniska ämnesområden eller texter, som behandlar den praktiska appliceringen av vetenskaplig och teknisk information.

  Läs mer...

 • Ni kan sända oss era dokument i valfritt format, som MS Word, Excel, PowerPoint, TIF eller PDF. Vi översätter er text till målspråket och formaterar efter era önskemål.

  Läs mer...

Varför välja oss

 • Vår transparens och integritet
 • Vi är tekniskt avancerade med minimala overheadkostnader
 • Den ledande leverantören av auktoriserad juridisk och finansiell översättning globalt
 • Vi erbjuder personlig service dygnet runt, alla dagar
 • Hög kvalitet och leverans i tid
 • En daglig kapacitet på över 3,5 miljoner ord
 • ISO17100 certifierad översättningsbyrå
 • CAN/CGSB-131.10 certifierad översättningsbyrå

Vad våra kunder säger om oss

"On behalf of the entire MILMUN Association I would like to sincerely thank you for the excellent services provided and your generous sponsorship of this year's MILMUN 2011 conference!"

 
K. Victor Henckel von Donnersmarck - MILMUN Association President, www.milmun.org

News

2015-06-08 The Translator Group certifierade enligt ISO17100: The Translator Group är som en av de första europeiska översättningsbyråerna ...

  Läs mer...

2014-08-14 Stockholm Business Region AB valde The Translator Group: Vid en upphandling av översättningstjänster valde Stockholm Business Region AB att ...

  Läs mer...

Kontakta oss!

Kundservice Sverige

Högkullsvägen 7

SE-263 77 Mölle
Sweden
Tel: +41 79 299 1311

E-post: office(at)the-business-translator.com