Översätta texter

Professionell textöversättning på internet. Facköversättare och auktoriserade översättare.

Översätta texter

Juridiska, finansiella samt tekniska dokument och texter översätts av professionella facköversättare.

Nu kan du direkt över internet få tillgång till marknadens bästa översättare. Vi erbjuder professionell översättning, facköversättning samt auktoriserad översättning dygnet runt mellan 23 språk. Du kan översätta texter och dokument professionellt utan att behöva lämna kontoret. Vi levererar naturligtvis det översatta dokumentet med samma formatering som original dokumentet.

Någon kan undra varför det är så viktigt att använda sig av facköversättare. En facköversättare är en översättare som också har fackkunskap och för att kunna översätta medicinska texter eller juridiska avtal räcker det inte med lingvistisk excellens. Även inom teknik och finans är det viktigt att använda sig av översättare som förstår ämnet och behärskar den specifika terminologin.

För professionell textöversättning kontakta The Business Translator, vi erbjuder en högkvalitativ facköversättning till marknadens bästa priser.

Översätt en text eller ett dokument snabbt och enkelt? Pröva då vår service The Native Translator, vår online översättningsservice.

News

2014-04-12 Sarnen, Schweiz

The Translator Group fortsätter att växa med oförminskad styrka

 ...

  Läs mer...

2014-03-12 Jämtland Härjedalen Turism valde The Business Translator: Jämtland Härjedalen Turism valde The Business Translator som leverantör av ...

  Läs mer...

Kontakta oss!

Kundservice Sverige

Högkullsvägen 7
SE-26377 Mölle
Sverige

Tel.: +46 (0) 4242 40761
Fax: +46 (0) 4242 40762
E-post: office(at)the-business-translator.com
Skype: the-translator