Översätta texter

Professionell textöversättning på internet. Facköversättare och auktoriserade översättare.

Översätta texter

Juridiska, finansiella samt tekniska dokument och texter översätts av professionella facköversättare.

Nu kan du direkt över internet få tillgång till marknadens bästa översättare. Vi erbjuder professionell översättning, facköversättning samt auktoriserad översättning dygnet runt mellan 23 språk. Du kan översätta texter och dokument professionellt utan att behöva lämna kontoret. Vi levererar naturligtvis det översatta dokumentet med samma formatering som original dokumentet.

Någon kan undra varför det är så viktigt att använda sig av facköversättare. En facköversättare är en översättare som också har fackkunskap och för att kunna översätta medicinska texter eller juridiska avtal räcker det inte med lingvistisk excellens. Även inom teknik och finans är det viktigt att använda sig av översättare som förstår ämnet och behärskar den specifika terminologin.

För professionell textöversättning kontakta The Business Translator, vi erbjuder en högkvalitativ facköversättning till marknadens bästa priser.

Behöver du översätta en text eller ett dokument snabbt och enkelt? Pröva då vår service The Native Translator, vår online översättningstjänst.

News

2015-06-08 The Translator Group certifierade enligt ISO17100: The Translator Group är som en av de första europeiska översättningsbyråerna ...

  Läs mer...

2014-08-14 Stockholm Business Region AB valde The Translator Group: Vid en upphandling av översättningstjänster valde Stockholm Business Region AB att ...

  Läs mer...

Kontakta oss!

Kundservice Sverige

Attungsgatan 59
SE-60208 Norrköping
Sverige

Högkullsvägen 7
SE-26377 Mölle
Sverige

Tel.: +46 (0) 7318 0065 6
Fax: +46 (0) 4242 40762
E-post: norrkoping(at)the-business-translator.com
E-post: office(at)the-business-translator.com